Eiken vloer schuren en laten coaten in Bleiswijk

Geplaatst door H&K op 22 sep. '14  |  6 jaar actief op Marktplaats
Onlangs hebben wij onze eiken vloer laten schuren en vervolgens laten behandelen met een monocoat. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de uitgevoerde werkzaamheden.
Het contact voordat de werkzaamheden werden uitgevoerd was in orde. Er is door ons via de website een offerte formulier ingevuld waar iets sneller op gereageerd mag worden. Uiteindelijk hebben wij wederom via de website een terugbelverzoek aangevraagd en zo zijn wij in contact gekomen met BOBparket. Vervolgens zijn er afspraken gemaakt en zijn de werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd.
Na het uitvoeren van de werkzaamheden volgde online de factuur. De factuur is ook conform de afspraken met een betalingstermijn van 2 weken na uitvoeren van de werkzaamheden. Het enig minpunt wat ons betreft is de verdere afhandeling van de factuur. Ondanks er een betalingstermijn van 2 weken is, werden wij al na 1 week geconfronteerd met een herinneringsmail om de factuur te voldoen en 1 dag later kreeg ik op mijn mobiel om 23:21 uur (door de weeks) een sms bericht met het verzoek om de factuur te betalen. Dit laatste vooral vind ik ongepast (tijdstip en contactwijze) en bovendien absoluut onnodig omdat de betalingsvoorwaarden nog niet verlopen waren. Daarom mijn advies aan BOBparket: A: Stel je betalingstermijn bij naar 1 week. B: Wacht op zijn minst de betalingstermijn af alvorens een herinnering te sturen, telefonisch contact op te nemen of een sms bericht te sturen. En dat laatste zeker niet midden in de nacht. Dit is niet professioneel.
7.5