Marijke 13 aug. ’19


Hout en Planken

     
Product zoals omschreven
Duidelijke foto’s
Reageert snel
Vriendelijk
Deal snel gesloten
Komt afspraken na
Snelle verzending
Goede Prijs/Kwaliteit
Goede service
Voldoet aan verwachting

Meer
Minder

Maartje Smit 27 jun. ’19


Hout en Planken

     
Reageert snel
Vriendelijk
Goede Prijs/Kwaliteit
Goede service

Ralph Offermanns 1 jan. ’19


Hout en Planken

     
Duidelijke foto’s
Reageert snel
Vriendelijk

Mir 20 feb. ’17

 

 

     

Bob heeft in ons nieuwe huis een prachtige eikenhouten vloer gelegd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat en raden Bob dan ook zeker iedereen aan!

Chris 5 feb. ’17

 

 

     

Bij Bob parket bent u bij het juiste adres betreft het leveren van kwaliteit, kwantiteit , en prijs . Echt een aanbeveling om Bob uw vloer te laten leggen . Top bedrijf

G. Furnee 18 okt. ’16

 

 

     

Nadat ons parket geschuurd was door en dit op zijn zachtst gezegd niet helemaal naar ons zin was, hebben we Bob gebeld gezien de goede recenties op Marktplaats. Bob heeft echt topwerk geleverd. De vloer is zelfs mooier geworden dan we in eerste instantie gedacht hadden! Het is nu ongeveer een maand geleden dat de vloer opgeschuurd is en mijn vrouw en ik kijken er nog elke dag naar hoe mooi deze geworden is. Hij heeft zelfs de vloer afgewerkt met lak die ze op schiphol gebruiken! Super sterk en de eerst komende 10 tot 12 jaar geen onderhoud. Dus zoek je een vakman die topkwaliteit levert? Bel Bob!

Wenny 27 feb. ’16

 

 

     

In de webshop van bobparket plinten en parketlijm besteld,keurig thuisbezorgd,prima service,bedankt!

Marcel 22 dec. ’15

 

 

     

Parketvloer schuren en lakken

Onze parketvloer was door een ander bedrijf geschuurt en geolied en dit zag er niet uit. Kregen toen te horen dat het een erg lastige en harde vloer was. Bob heeft de vloer echter weer helemaal opgeknapt met Skyltlak. Erg goed meegedacht en dit was precies het eindresultaat wat we wilden hebben. Ook geen gezeur dat er zogenaamd meerwerk nodig zou zijn.Afspraak is afspraak wat ik ook erg fijn vindt.

We raden Bob daarom ook zeker aan (tevens bij het meedenken vooraf).

richard 23 mei. ’15

 

 

     

Bob heeft bij ons de eiken houten vloer geschuurd en voorzien van een Monocoat 2 compt hardwaxolie. (overcast) Deze ziet er echt weer schitterend uit. Precies zo als wij wilde 🙂 Bob is een echte vakman die goed luistert naar wat wij wilden en ook met goede uitleg en ideeën komt. En dat tegen een scherpe prijs. Wij kunnen iedereen Bob aanraden. Nogmaals bedankt Bob wij zijn echt superblij met de vloer.

Gr. Richard en Belinda

Bart 10 mei. ’15

 

 

     

Bob heeft bij ons een prachtige parketvloer gelegd.

Prettige communicatie, flexibiliteit en meedenken met de klant.

Wij bevelen Bob van harte aan !

Ron 8 apr. ’15

 

 

     

Super goede service, zeer kwalitatief met een prachtig resultaat ! Een echte vakman en een absolute aanrader!

Joris 18 mar. ’15

 

 

     

Onze 15 jaar oude Robijn hardwax vloer was toe aan een opknapbeurt. BOB parket heeft de alternatieven opnieuw hardwax, olie of skylt lak met titaniumlaag voor ons naast elkaar gezet. We hebben gekozen voor de laatste optie skylt met titanium laag.
De vloer ziet er als nieuw uit. Door de skylt lak is de natuurlijke kleur van het hout mooi zichtbaar. Daardoor een heel andere uitstraling dan met de hardwax. We zijn super tevreden met het resultaat.
Alles geheel volgens afspraak en inderdaad stofvrij. Alle vragen die we nog hadden werden dezelfde dag beantwoord. Super bedrijf.

Wilco 3 mar. ’15

 

 

     

Wij hebben een nieuw huis gekocht met een eikenvloer erin die aan een opknapbeurt nodig was. Bob is eerst langsgekomen en heeft goed advies gegeven. Vervolgens heeft hij de vloer prachtig geschuurd en gelakt. Alles volgens afspraak. Ook de nazorg is heel goed. Als je nog vragen hebt o.i.d. is hij altijd bereikbaar en zo nodig komt hij langs. Wij zijn blij dat we voor Bob hebben gekozen. Een man met liefde voor het vak!

Yvo 1 feb. ’15

 

 

     

Bob heeft onlangs onze oude esdoorn vloer geschuurd en gelakt en daarmee omgetoverd tot een volledig nieuwe vloer. Een verschil van dag en nacht. Hij is later zelfs nog een keer teruggekomen om 2 putjes te vullen, die hij gevonden had. Kortom een zeer integere vakman.

We bevelen hem van harte aan.

Jaime 14 jan. ’15

 

 

     

Bob heeft een prachitge eikenparket vloer gelegd terwijl ikzelf voor langere tijd niet thuis was. Van tevoren is alles uitvoerig doorgesproken. Het resultaat is geweldig. Het was spannend toen ik de deur opende na lange afwezigheid, maar vanaf het eerste moment was ik mega blij en viel op hoe mooi de vloer gelegd is. De afwerking is heel nauwkeurig gedaan. Het contat met bob was zeer goed. Er wordt snel gereageerd op email en berichten. De financiele afhandeling was ook zeer netjes. In mijn geval was er veel vertrouwen nodig omdat ik niet bij de klus en oplevering aanwezig was, maar dit vertrouwen is zeker niet beschaamd! Volgende klus weer bij bobparket!

maja 13 dec. ’14

 

 

     

Een knap staaltje vakmanschap!
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat nadat we van Bob een goed advies gekregen hadden hoe de vloer het beste behandeld kon worden.
Hij is perfect geschuurd en gelakt.

Maurice 23 nov. ’14

 

 

     

Bob, is een super betrouwbare ondernemer , met veel vakkennis, passie en humor. Hij is recht door zee en komt zijn afspraken na.

Zijn passie voor “Hout” en de originele visgraad parket vloeren is een kunst apart. Een aanrader om bij advies en afweging voor de juiste vloer in uw huis of kantoor altijd te raadplegen en te contacten.

Kortom, Bob = Top!

Maurice uit Den Haag

Okkerman 2 okt. ’14

 

 

     

Wat zijn we blij en gelukkig met onze mooie vloer! We hebben een nieuw huis gekocht maar vonden de vloer niet meer mooi. Dankzij Bob hebben we nu en super mooie vloer!Nadat hij hem enkele keren heeft behandeld en gelakt is het alsof er een nieuwe vloer in ligt.Hij doet zijn werk met veel plezier en werkt stofvrij.Bedankt Bob! We zullen je ook bij andere mensen aanbevelen!

Leo 30 sep. ’14

 

 

     

**Bob heeft in één dag ons hardhouten parket stofvrij geschuurd, ****in de ****monocoat-olie gezet en nieuwe afwerklatten geplaatst. ****Het parket had een 40 jaar dikke waslaag en een aantal moeilijke hoeken, maar hij had daar geen problemen mee, ook dankzij zijn voortreffeijk gereedschap. Alles werd zeer deskundig uitgevoerd.**
**Wij zijn erg tevreden met het bereikte resultaat.**
**Het maken van afspraken voor de offerte ( telefonisch en via e-mail) verliep ook erg vlot en zeer deskundig. Voor elk probleem had hij direct een logische oplossing. **
**Bob is zeer serieus, zowel in zijn werk als privé. Verder volledig betrouwbaar en plezierig in de omgang. Wij bevelen hem aan voor elke parketklus.**
** **
** **
** **
** **

H&K 22 sep. ’14

 

 

     

Onlangs hebben wij onze eiken vloer laten schuren en vervolgens laten behandelen met een monocoat. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de uitgevoerde werkzaamheden.
Het contact voordat de werkzaamheden werden uitgevoerd was in orde. Er is door ons via de website een offerte formulier ingevuld waar iets sneller op gereageerd mag worden. Uiteindelijk hebben wij wederom via de website een terugbelverzoek aangevraagd en zo zijn wij in contact gekomen met BOBparket. Vervolgens zijn er afspraken gemaakt en zijn de werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd.
Na het uitvoeren van de werkzaamheden volgde online de factuur. De factuur is ook conform de afspraken met een betalingstermijn van 2 weken na uitvoeren van de werkzaamheden. Het enig minpunt wat ons betreft is de verdere afhandeling van de factuur. Ondanks er een betalingstermijn van 2 weken is, werden wij al na 1 week geconfronteerd met een herinneringsmail om de factuur te voldoen en 1 dag later kreeg ik op mijn mobiel om 23:21 uur (door de weeks) een sms bericht met het verzoek om de factuur te betalen. Dit laatste vooral vind ik ongepast (tijdstip en contactwijze) en bovendien absoluut onnodig omdat de betalingsvoorwaarden nog niet verlopen waren. Daarom mijn advies aan BOBparket: A: Stel je betalingstermijn bij naar 1 week. B: Wacht op zijn minst de betalingstermijn af alvorens een herinnering te sturen, telefonisch contact op te nemen of een sms bericht te sturen. En dat laatste zeker niet midden in de nacht. Dit is niet professioneel.

Hannah van den Berg 12 sep. ’14

 

 

     

We zijn zeer tevreden over het werk van Bob. Het schuren van onze vloer viel tegen door teveel vet/boenwas in het hout. Er was meer schuurpapier nodig en Bob zorgde ervoor dat dit snel gebracht werd waardoor het werk door kon gaan.
Na het schuren dacht Bob goed mee over welke kleur het beste op de vloer kon, aangezien hij bonter geworden was dan van tevoren bedacht. Heel fijn.
Bob is een vakman die ik met gerust hart onze sleutel toevertrouwde. We krijgen alleen maar positieve reacties op de vloer. Ik kan niet wachten om de kamer in te richten. Bedankt!

lidwiene 18 aug. ’14

 

 

     

Binnen een paar dagen heeft Bob ons eiken parket stofvrij een nieuw leven gegeven. We hebben gekozen voor een skyltlak waardoor de vloer een mooie matte afwerking heeft. We zijn tevreden over Bob zijn werkzaamheden!

nov6 14 aug. ’14

 

 

     

Onze parket is weer als nieuw,
Bob heeft het parket, dat al sinds 2001 ligt, geschuurd (zonder stof) en daarna diverse keren behandeld, zodat de vloer weer sterk en zeer mooi is geworden.

Hij doet de werkzaamheden, die vooraf zijn afgesproken en daarboven nog extra karweitjes, die er eigenlijk niet bij afgesproken zijn.Klasse.

Wij zijn zeer tevreden, dat wij voor Bob hebben gekozen.
Als iemand iets wil laten doen(schuren, lakken, etc) met z’n parket, dan is de keus niet moeilijk;
Bel Bob en na afloop zul je er tevreden op terug kijken.

Fam de Brouwer

1 aug. ’14

 

 

     

Bob komt zijn afspraken na, is te vertrouwen én levert goed werk. Mijn vergeelde eiken vloer heeft hij geschuurd en mat gelakt zodat het weer een hele mooie vloer is die onbehandeld lijkt maar met het comfort van een gelakte vloer.
,Bob komt zijn afspraken na, is te vertrouwen én levert goed werk. Mijn vergeelde/geel gelakte eiken vloer heeft hij geschuurd en mat gelakt zodat het weer een hele mooie vloer is die onbehandeld lijkt, maar met het comfort van een gelakte vloer.

Derksen 29 jul. ’14

 

 

     

Bob heeft onze parketvloer van 10 jaar oud met de nodige gebruikerssporen erg mooi opgeknapt. Bob is een echte vakman. Werkt heel netjes ( stofvrij!) en vlot. Geeft goede adviezen. We zijn super tevreden met het resultaat. Nogmaals bedankt Bob, je bent top!

Paul 29 jul. ’14

 

 

     

Bob Parket

Goeie vent, mooi werk afgeleverd. Onze houten vloer was donker gewast en is nu mooi licht opgeschuurd. Afwerking met Skylt Ultra matte lak is ook echt een aanrader. Kortom, zeer tevreden.

19 jul. ’14

 

 

     

Bob heeft een mooie houten vloer in mijn appartement gelegd en deze geschuurd en behandeld. Ook is de gehele ruimte van nieuwe plinten voorzien.
Het contact en het bezoek vooraf vond ik erg prettig en de werkzaamheden zelf werden netjes en tijdig uitgevoerd.
Ik zou hem zeker aanbevelen.

de Kluis 17 jul. ’14

 

 

     

Onze visgraad parketvloer was nodig aan een schuurbeurt toe hij glanste en met de donkere plinten had hij een klassieke uitstraling niet meer van deze tijd. Wij wilden er eerst een andere vloer over leggen tot Bod ons wist te overtuigen dat hij er weer een mooie matte vloer en met moderne hoge plinten de vloer weer helemaal van deze tijd zou zijn. Zijn belofte heeft hij zeker waar gemaakt wij zijn super te vreden de vloer is prachtig geworden. Wij bevelen hem van harte aan!
.
Schrijf bijvoorbeeld iets over:

– Waarom u tevreden of niet tevreden bent
– Betrouwbaarheid in afspraken
– Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Esther 7 jul. ’14

 

 

     

We zijn net verhuisd en we hebben door Bob een prachtige vloer in onze woonkamer gekregen.
We vonden het persoonlijke contact erg fijn. Hij is eerst bij ons langs geweest om alle informatie te geven die we nodig hadden. Daarnaast heeft hij zijn best gedaan om ons zo snel mogelijk te kunnen helpen. Alles was voor ons precies op tijd klaar, zodat wij weer door konden met de verhuizing.

Mieke 2 jul. ’14

 

 

     

Bob heeft bij ons een bestaande houten vloer die er niet meer uitzag omgetoverd tot een prachtvloer, en daarnaast heeft hij in alle slaapkamers een nieuwe houten vloer gelegd. Niets dan lof over zijn werk. Stofvrij schuren bleek ook écht stofvrij schuren, afspraken zijn netjes nagekomen, hij toonde zich erg flexibel toen er van onze kant wijzigingen kwamen (zowel in de inhoud van de klus als de geplande data), hij is prettig en snel in communicatie, en heeft als een dolle gewerkt om de klus op tijd voor de verhuizing af te krijgen. Zeker een aanrader dus!

11 jun. ’14

 

 

     

Wij zijn via marktplaats in contact gekomen met BOBparket. Hier hebben wij dus geen spijt van. Duidelijke afspraken, man van de tijd en een nette kerel.Hij heeft onze oude Essen vloer behandeld en heeft die weer een volledig nieuw uitstraling gegeven. Het resultaat is dan ook fantastisch, in een woord prachtig. Een aanrader dus.

‘SMOES 3 jun. ’14

 

 

     

Bij ons heeft Bob de vloer ook weer prachtig gemaakt!
Je bent top-BOB!

Mieke 27 mei. ’14

 

 

     

Onze eikenhoutenvloer glimde nogal doordat we een aantal jaar geleden voor een toplaag van hardwax hadden gekozen. Bob adviseerde skyltalk (ultramat). Wij wilden graag een kleur en Bob heeft voor ons een paar proefplankjes verzorgd zodat wij een gedegen keuze konden maken. Op basis daarvan we hebben voor een kleurolie smoked oak gekozen (met 3 lagen skyltlak). Binnen 3 dagen was de vloer geschuurd, gekleurd en drie maal afgelakt en dat zonder stof. Bob maakt daarbij gebruik van de nieuwste tools en gereedschappen. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en en helemaal naar wens!
Bob is een hele aardige, betrouwbare vent waar je van op aan kunt. Wij bevelen hem van harte aan!

vanBommel 26 mei. ’14

 

 

     

Onze vloer zag er verschrikkelijk uit. Hij was kaal en “schotelde” Gelukkig vond mijn dochter Bob. Afspraak gemaakt en Bob bleek een aardige man. Hij beloofde onze vloer weer mooi te kunnen maken. De offerte hadden wij dezelfde avond binnen. Tijdens onze vakantie heeft Bob onze oude afgeleefde vloer weer als nieuw gemaakt! Fantastisch! En…geen stof!. Ik kan Bobparket van harte aanbevelen!

Timmermans 12 mei. ’14

 

 

     

Ook bij ons heeft Bob goed werk verricht. Het parket zal vol krassen en deuken en in snel tempo (anderhalve dag) heeft hij het geschuurd en 3 x gelakt (2 x Skiltlak en de laatste keer titaniumlak). Ook de vrij diepe V-groef heeft hij keurig schoongekrabd en uitgeschuurd. Onze vloer ligt er nu weer prachtig bij, volgens hem voor minstens 10 jaar! Opgemerkt moet worden dat de Titaniumlak die hij gebruikt erg mat is, maar het is wel z.g. projectlak dus zeer bestendig

B de jager 12 apr. ’14

 

 

     

Bob heeft onze verouderde basrolocus vloer in Eindhoven weer prachtig gemaakt, ook nieuwe plinten gemonteerd. Het resultaat is echt top!!

Dennis van Wijk 7 apr. ’14

 

 

     

Super voor elkaar, netjes en correct.

Bob heeft in onze woning de bestaande beuken vloer geschuurd en 3 maal opnieuw gelakt (2 x Skylt, 1 x titanum). Ziet er echt super mooi uit.
Bob is een nette en rustige kerel met goed gereedschap. Inderdaad stof vrij schuren!!

Ik kan Bob aan iedereen aanbevelen!!!

clem 23 mar. ’14

 

 

     

Na het bezoek van Bob is mijn 15 jaar oude vloer weer als nieuw. Hij werkt netjes, komt zijn afspraken na en heeft zelfs mijn plinten weer teruggeplaatst.

Ik zal hem zeker aanbevelen.

Miranda 12 mar. ’14

 

 

     

Bob heeft onze 18 jaar oude eiken parketvloer geschuurd en voorzien van Skylt en Titanium lak. Het resultaat is een prachtige matte natuurlijke vloer. Het lijkt wel een nieuwe vloer. Super! Bob werkt volgens afspraak, denkt mee en werkt heel netjes. Ook heeft hij onze vloer voorzien van een mooie hoge plint. Een prachtig geheel, waar wij ontzettend blij mee zijn.

Kim 4 jan. ’14

 

 

     

Bob heeft onze woonkamer gerenoveerd. Er zijn eiken planken vervangen op meerdere plaatsen. Ook is de vloer geschuurd en gelakt met skylt lak. Verder zijn de plinten geplaatst. Het ziet er werkelijk prachtig uit. Bob levert topkwaliteit advies, werk en is erg vakkundig. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Jeroen 31 dec. ’13

 

 

     

Bob parket is de vakman die je wilt hebben voor je parket vloer. Voor een onvergetelijke ervaring met echte vakmanschap en brabantse vriendelijkheid. Bob is DE onbetwiste tovenaar van de parketvloeren.

SvA 16 dec. ’13

 

 

     

Bob heeft onze vloer keurig geschuurd en 3x in Skylt lak gezet. Het is een prachtige vloer geworden.
Bob was keurig op tijd en heeft het ook keurig netjes achtergelaten.
Helemaal geen klachten dus. Een aanrader.

Jasper Verhelst 12 dec. ’13

 

 

     

Zelf ben ik de bovenverdieping aan het renoveren en voor sommige klussen heb je een specialist nodig. De eiken mozaiek vloer heb ik zelf gelegd maar de afwerking daar heb ik Bob voor ingeschakeld en daar ben ik blij om.

Afspraken nakomen – perfect
Vloer opleveren – erg mooi
Werk opleveren – buiten gewoon netjes

Zou ik BobParket aanbevelen, jazeker.

4 dec. ’13

 

 

     

16 Jaar geleden hebben we de parketvloer zelf geschuurd maar toen bleek al dat dit een vak apart is. De vloer ligt er al meer dan 30 jaar. Toen ik de beoordelingen van Bob Parket zag heb ik Bob gevraagd het te doen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Hij werkt nauwkeurig, houdt zijn werkomgeving opgeruimd en doet het met veel enthousiasme. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Ik heb de vloer zelf in de olie gezet en hierbij heeft hij me nog een paar tips gegeven. Hij denkt mee en adviseerd goed. Ik ben uitermate tevreden en beveel Bob dan ook van harte aan. Mijn vloer ziet er weer uit als nieuw!

Gerda 3 dec. ’13

 

 

     

Ook vanuit Helmond niets dan goeds!
Onze vloer ziet er na behandeling SUPER mooi uit!
En zoals beloofd, GEEN stof!!!!
**Een echte aanrader!!!**

van Rijckevorsel-veringa 2 dec. ’13

 

 

     

**
Bob heeft bij ons de vloer en trap geschuurd.Deze zien er weer als nieuw uit. Super !  Hij heeft echt plezier in zijn werk en dat is fijn om te zien.Verder heeft hij ons geadviseerd in de aanschaf van een houten vloer op de boven verdieping. Het ziet er schitterend uit !
Wij zijn er heel blij mee. Ik kan iedereen aanraden om met Bob in zee te gaan.Het is een betrouwbare , vriendelijke en gezellige man en hij is goed in zijn vak. Zijn prijs is ook zeer scherp !
Bob is Top !
__**

dick.karsten 14 nov. ’13

 

 

     

Paar maanden geleden heeft Bob onze vloer geschuurd en geolied. De vloer is als een spiegels zo glad geschuurd en ziet er weer als nieuw uit!
Bovendien zijn de prijzen en Bob zelf zijn zeer vriendelijk! Bob is helemaal ok!

Visser 12 okt. ’13

 

 

     

In de zomer heeft Bob parket onze vloer geschuurd. De harde oude lak heeft heel wat schuurbanden gekost maar het resultaat is keurig. Inmiddels is de vloer enkele maanden in gebruik. Hij stuurd zelfs nog een onderhouds middel op als extra service voor niks!

tevreden klant

Henk 9 okt. ’13

 

 

     

Na de recensies gelezen te hebben, hebben wij Bob gevraagd om onze parketvloer te schuren, had 15 jaar eerder zelf geschuurd, beter meteen Bob kunnen bellen. Bob heeft onze vloer vakkundig weer vlak geschuurd en zier er uit als nooit tevoren. Prachtig! Na advies van Bob heb ik zelf de vloer afgewerkt met 3 lagen Skylt Ultramat. In één woord:GEWELDIG.
Bedankt Bob, wij zullen jou zeker bij vrienden/kennissen aanbevelen.

Broos 3 okt. ’13

 

 

     

Wij hebben bob benaders vanwege zijn goede recensie’s. Bob heeft onze parket geschuurd en opnieuw gelakt. De oude parket van meer dan 30 jaar oud weer als nieuw.iedereen aan te bevelen vanwege het resultaat,prijs en betrouwbaarheid

T. C. 25 sep. ’13

 

 

     

Wij zijn heeeeeeeel  erg tevreden over het werk van Bob. Onze vloer was echt al jaren toe aan een flinke opknapbeurt en dat heeft ie zeker gekregen, weer als nieuw!!
Via marktplaats heben we Bob gevonden, ondanks dat hij niet in de buurt woont komt hij snel langs voor een vrijblijvende offerte ,de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
Bob werkt erg netjes, snel,stofvrij en geeft een goed advies over afwerking en kleur.
Kortom Bob de vloerenkoning is absoluut een aanrader!!

 

24 sep. ’13

 

 

     

Ik had net een huis gekocht en wilde nog even binnen twee weken de houten vloer geschuurd en gelakt hebben… Bob kon meteen een dag later komen om te schuren en snel daarna om te lakken; ontzettend fijn! Snel, netjes en goed voorbereid was hij en hij kon er ook nog eens nieuwe houten plintjes op zetten! Bedankt voor de prachtige vloer, Bob!

De Nijs,H 12 sep. ’13

 

 

     

Inmiddels 4 maanden geleden heeft Bob bij ons een houten lamelparket vloer op de 2 verdiepingen gelegd, en de bestaande eiken vloer in ons nieuwe huis in originele staat teruggebracht. Niks anders dan lof! De vloer op de begane grond is verbluffend mooi geworden, echt een vakman!

Corine Boon- van den Berg 9 sep. ’13

 

 

     

We hebben Bob gevraagd om in ons nieuwe huis de vloer van eiken lamelparket die in slechte staat was te schuren en te lakken met skyltlak (whitewash). Het resultaat is prachtig; de vloer ziet er als nieuw uit en heeft een heel andere uitstraling gekregen. Precies waar wij op hoopten. Bob denkt mee en heeft ook voor detail. Een aanrader!

michielvdmeij 22 aug. ’13

 

 

     

Na 20 jaar werd het hoog tijd om onze maple parketvloer op te knappen, via marktplaats kwamen wij bij Bob uit, na de grote hoeveelheid positieve beoordelingen te hebben gezien, besloten wij een offerte aan te vragen. Deze was er al erg snel waar anderen een week op zich lieten wachten. De manier van aanpak was heel goed, alles was stofvrij geschuurd en prachtig afgewerkt, onze vloer heeft er in 20 jaar nog nooit zo mooi bij gelegen.
Bob hartelijk bedankt namens de hele familie, wij zullen je overal waar mogelijk aanbevelen.

jonathan 22 aug. ’13

 

 

     

We hadden een huis gekocht met een parketvloer in slechte staat, bob heeft onze vloer weer als nieuw gemaakt, netjes gewerkt, (echt stofvrij!), en alles volgens offerte zonder (nare) verrasssingen, een aanrader!

Ingrid 17 aug. ’13

 

 

     

Onze nieuwe oude kambala vloer is (inderdaad) fantastisch mooi geworden na Bob z’n komst! Een genot om op te lopen ;-). Wij hebben je leren kennen als een kundige, betrouwbare en zeer nauwkeurige vakman. We gaan je dan ook zeker aanbevelen. heel veel succes en geluk Bob!

Roel 17 aug. ’13

 

 

     

“Wat een prachtige nieuwe vloer hebben jullie laten leggen!”. Dit is 1 van de vele reacties die wij hebben gekregen sinds Bob hier over de vloer is gekomen! Bob heeft onze Kambala vloer uit 1922 geschuurd en bewerkt met skylt. Het resultaat is fantastisch! Wij wensen Bob heel veel succes en geluk toe met Bob Parket en Bob Juweliers ;-). Tot over een jaartje of 15 als de vloer weer aan een opknapbeurtje nodig is! Groetjes, Roel & Ingrid

Vincent 11 aug. ’13

 

 

     

Bob heeft een nieuwe visgraatvloer bij ons gelegd in de gehele woning. Het resultaat is geweldig. Wij hadden enigszins haast met het laten leggen van de vloer in verband met onze verhuizing; wat geen probleem Bleek te zijn. Onze woning is gebouwd in 1910 en na een grondige verbouwing met behoud van de klassieke elementen is het voornamelijk de vloer die je weer terugbrengt naar vervlogen tijden. Ik raad u Bob van harte aan.

Jeffrey 9 aug. ’13

 

 

     

Bob,
Al die positieve reacties….Begon een beetje saai te worden, maar ook wij kunnen geen minpunt vinden bij jou en jouw geleverde werk.
We zullen je zeker aanbevelen.
Ga zo door!
Bedankt en groetjes,
Jeffrey, Hilda en de jongens.

J nagel 7 aug. ’13

 

 

     

Heb getuige mogen zijn van prachtig vakmanschap, en duidelijke goede adviezen voor een prachtig resultaat.
Bedankt. Bob parket is zeker een aanrader.

Marlies 19 jun. ’13

 

 

     

Bob heeft ook mijn vloer omgetoverd in een zeer mooie strakke vloer, en dat was het zeker niet meer! Daarnaast is hij flexibel, punctueel, denkt mee en heel aardig.

Ik ben ook zeer tervreden en geniet nu elke dag van de vloer.
Groeten Marlies

Richard 16 mei. ’13

 

 

     

Bob heeft deze week onze houten mozaieken vloer op de begane grond en op drie slaapkamers op de eerste verdieping geschuurd en in de skylt lak gezet. Totaal bijna 100 m2. Wat een verbluffend resultaat! Op basis van foto’s dacht Bob dat wij geen eiken vloer hadden. Ik heb hem een stukje toegestuurd en daaruit bleek dat wij op de begane grond een tropisch hardhout hebben (Afzelia). Goed gezien dus! Op de eerste verdieping bleek het wel eiken te zijn. Na goedkeuring van de opdracht heeft Bob ons een staaltje toegestuurd van het een stukje eiken met twee verschillende lakken. Nette service waarmee wij onze beslissing konden nemen. Super matte lak: Skylt. Het eindresultaat is echt geweldig, onze vloer is gezegend met Bob!

Jude 13 mei. ’13

 

 

     

Vorige week heeft Bob onze eiken houten vloer omgetoverd tot een plaatje! De vloer was voorzien van een waslaag waardoor hij geel en oudbollig overkwam. Bob heeft hem stofvrij!! geschuurd, licht gerookt en in de Skylt lak gezet! (= aanrader) Het ziet er nu fantantisch uit! we wilden eerst een colorwash erover, maar omdat de vloer zo mooi geschuurd is en zijn natuurlijke kleur weer terug had hebben we het zo gelaten. De skylt geeft een verbluffend resultaat! mooi mat, strak en tijdloos. Bob je bent een vakman, punctueel, flexibel, gezellig en gewoon een superaardige kerel! Dank je wel, je hebt ons erg blij gemaakt. Veel succes! Groetjes Jaimy & Judith

22 apr. ’13

 

 

     

Bob heeft in enkele dagen tijd onze woonkamer een complete facelift gegeven.
Onze eiken vloer ,voorheen in een waslaag gezet,heeft nu een nieuwe “life style look”.
Een aanrader voor een ieder die van verandering houdt.
Bob heeft de onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Bob bedankt en ik zal je aanbevelen bij een ieder die parket heeft.

Jim van A., Lelystad april 2013

 

mhqz 19 apr. ’13

 

 

     

BOBParket heeft ons parket uiterst proffessioneel en snel behandeld. “Stofvrij schuren” bleek inderdaad vrijwel stofvrij te zijn. De mannen werken snel en toch zorgvuldig en geconcentreerd, zijn vriendelijk en geven goed advies ten aanzien van onderhoud enz.
De vloer- beuken- is enorm opgeknapt en ziet er weer uit als nieuw.
Mirto Henriquez.
Kaatsheuvel

annanalepa 27 mar. ’13

 

 

     

He has changed our terrible wooden floor to something beautiful. Very good specialist. We are 100% satisfied. Thank you Bob 🙂
Anna & Bartek

Martijn 21 mar. ’13

 

 

     

Bob is punctueel, vriendelijk en betrouwbaar en ik denk dat hij echt van zijn vak houdt. Ik vond hem niet goedkoop, maar hij doet wel echt zijn best.
De voorlichting over hoe het zou worden en de risico’s was niet optimaal. Wij hadden vlekken in de vloer die er nooit meer uitgaan en er kon geen lak worden gebruikt. De vlekken waren ammoniak of zoiets,met dank aan de vorige bewoners. Uiteindelijk wilden wij de vloer helemaal overnieuw gedaan (niet gratis) met een donkere kleur. Het is echt heel mooi geworden en de vlekken zijn volledig gecamoufleerd. Het heeft echt de moderne uitstraling gekregen die wij wilden. Bedankt Bob!

19 mar. ’13

 

 

     

Vorige week is ons 35 jaar oude parketvloer geschuurd door Bob.
Het parket was zo jaren 70 maar is nu,na het schuren,helemaal 2013!!
Als jullie een vloer moeten schuren is Bob een absolute aanrader!!
Wij bedanken je nogmaals,Bob…je hebt ons ontzettend blij gemaakt!
Groetjes van 2 hele blije mensen,
Walter en Marijke

JanR. 9 feb. ’13

 

 

     

Bob heeft bij ons de vloer geschuurd. Vijf jaar geleden hebben we zelf een houten vloer gelegd. Deze vloer hebben we toen zelf geolied met hardwaxolie. Het aanbrengen van de olie was echter niet goed gegaan waardoor na vijf jaar de vloer helemaal kaal was. Na goed advies en expertise van Bob is de vloer stofvrij geschuurd( echt fijn) en weer opnieuw geolied met hardwaxolie. De vloer is zo mooi geworden! Zo is deze nooit eerder geweest! Wat we verder heel prettig vonden is dat hij al zijn afspraken nakomt. Bedankt voor het mooie werk Bob!

21 jan. ’13

 

 

     

De parketeur die in eerste instantie naar onze vloer was komen kijken zei dat het einde verhaal was. Maar Bob zag het wel zitten. En terecht want, ondanks de vele kilometers die hij voor deze klus heeft moeten rijden, heeft hij de vloer weer prachtig in orde gemaakt. De vloer ziet er weer uit als nieuw en kan er weer jaren mee door. Buiten zijn vakmanschap ook nog een aardige vent. Bedankt Bob, je hebt mijn vriendin en mij heel blij gemaakt!

M. van Eck 17 jan. ’13

 

 

     

Enige tijd geleden heb ik van een vriendin het adres gekregen van Bob. Wij waren op zoek naar een mooie visgraag eiken vloer. Nadat ik een e-mail had gestuurd, kreeg ik al heel snel een reactie terug. Dat was al een positief begin. Hij stelde voor om bij ons te komen kijken, omdat hij op deze manier goed advies kon geven. Dat vond ik ook erg prettig. Vervolgens hebben wij gekozen om Bob onze hele benedenverdieping te laten voorzien van deze prachtige visgraat vloer. De vloer ligt er echt super strak in, en dat terwijl wij vrij schuine muren hebben! Echt heel knap gedaan. Terwijl de vloer werd gelegd heeft hij ons continu op de hoogte gehouden. Dit heeft voor ons goed gewerkt. Bob heeft een hele goede en service gerichte houding! Bedankt Bob.

mdbuth 7 jan. ’13

 

 

     

Bob heeft bij ons een nieuwe eikenhouten vloer gelegd. Deze ligt er super strak n! Prima afwerking, mooie skyltlak echt een aanrader. Vloer ziet er natural uit, dankzij vakkundig advies. Wij raden Bob echt aan, hij is betrouwbaar, goede prijs en levert goed werk!

9 dec. ’12

 

 

     

Bob heeft bij ons, na waterschade, een hele nieuwe houten vloer gelegd. Wij zijn super blij met het resultaat, super strak gelegd en hele mooi afwerking van de plinten. Top werk!! Zelfs de inspecteur van de verzekering was onder de indruk van het vakwerk en hij ziet toch heel wat vloeren in zijn werk. Verder is Bob ook gewoon een heel prettig persoon om mee te werken,. Dit was de tweede klus die Bob voor ons heeft gedaan en we schakelen hem zeker weer in zodra nodig.

Familie Thoonen 15 nov. ’12

 

 

     

Onze eiken vloer in een paar dagen weer als nieuw. Geen waterschade of deuken meer te zien, een plaatje. Fijn contact, heldere offerte, nog een vakman van de oude stempel die doet wat hij belooft. Hij werkt netjes, verstaat zijn vak en ruimt zijn rommel weer keurig op. Heel blij met het resultaat en het vakmanschap van Bob.

Wij bevelen hem van harte aan!

Shopx 17 okt. ’12

 

 

     

Onze vloer is weer als nieuw!!! Onze eiken vloer is geschuurd en gerookt en met de grijswittekleur helemaal naar deze tijd gebracht. Een metamorfose voor het huis. De skyltlak is onzichtbaar waardoor de vloer zijn natuurlijke uitstraling behoudt.
Bob heeft ons goed geadviseerd, een echte vakman. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Super Bob, bedankt!

Groetjes,
Karin

14 okt. ’12

 

 

     

We wilden onze bruine eikenhouten vloer grijs laten maken, zodat hij zou passen bij ons nieuwe interieur (zwart/wit/fuchsia/grijstinten). Na diverse offertes elders waarbij we niet het goede gevoel hadden of behoorlijk duur uit zouden komen, kwamen we via vrienden bij Bob terecht. Na telefonisch contact kwam hij snel langs om e.e.a. te bekijken en hij werd meteen enthousiast om aan de slag te gaan.
Na een week van schuren, ontkleuren, lakken, plinten plaatsen en een mooie nieuwe deur/droogloopmat mocht het resultaat er zijn! De kleur was zoals we het gehoopt hadden en alles was netjes afgewerkt. We zijn er tot op de dag van vandaag nog erg blij mee en raden Bob zeker aan!

Annabelle 16 sep. ’12

 

 

     

Bob werkt netjes, komt afspraken na en is zeer servicegericht. Wij zijn echt enorm blij dat hij onze vloer weer als nieuw heeft gemaakt! Ik kan Bob echt aanraden: goed werk en een aardige vent.

Heijmans 22 jul. ’12

 

 

     

Wij zijn helemaal tevreden met onze nieuwe hard maple vloer.
Onze vloer ziet er weer uit als nieuw, prachtig gewoon. Alle beschadigingen en de vergeelde kleur is helemaal verdwenen, door de unieke behandeling met Skyltlak. Het lijkt net een onbehandelde houten vloer, mooi mat. Bob heeft geweldig goed werk geleverd.

Ad 19 jul. ’12

 

 

     

Bob heeft van onze vloer weer een echt plaatje gemaakt.
Goeie vakman die zijn vak verstaat, afspraken nakomt en bovendien erg vriendelijk en gezellig is.
Een echte aanrader!!

Joris 18 jul. ’12

 

 

     

Bob heeft bij ons een eikenhouten visgraatvloer gelegd. Bob gaat zeer secuur en gedreven te werk met als eindresultaat een prach-ti-ge vloer. Hij is precies zo geworden als we voorheen besproken hadden. We zijn er dan ook enorm blij mee!!

Buiten een echte perfectionistische vakman is Bob ook nog eens een enorm aardige en prettige kerel! Ik zou hem iedereen aanbevelen!

Bob bedankt!

Joris & Willemijn (Einhoven)

Niki van de Ven 9 jul. ’12

 

 

     

Na weken lang zelf proberen of we de oude laklagen van de vloer konden krijgen toch maar de hulp van Bob ingeroepen. Onze vloer is echt weer als nieuw en over de prijs heb ik ook zeker niks te klagen. Bob bedankt!!! En ik hoop dat je vrouw blij was met de smoker!!

Marcus 2 jul. ’12

 

 

     

Dankzij Bob hebben we weer een nieuwe vloer. We waren zelf van mening dat onze vloer dusdanig aan slijtage onderhevig was dat hij niet meer op te knappen was.
Toch maar even voor alle zekerheid Bob gebeld of hij onze vloer eens wilde bekijken.
Nog maar net binnen en bij het zien van de vloer verzekerde hij ons dat we  een nieuwe vloer zouden krijgen als hij hem onder handen had genomen.
We hadden er een goed gevoel over dus we hebben hem de klus laten klaren.
Inmiddels is alles achter de rug en is onze vloer een plaatje om te zien en onherkenbaar.
We hebben gewoon weer een SPIKSLPINTER NIEUWE VLOER !!!!!!!!!!

André 25 jun. ’12

 

 

     

Super tevreden over mijn vloer. Netjes en snel gewerkt, alle beloftes nagekomen. Over de prijs zijn we ook tevreden. Als je het door de fabrikant laat doen ben je een stuk meer kwijt.

Wij zijn ontzettend blij!

jopie 25 jun. ’12

 

 

     

__**bob is mijn redder in nood.
**__

onze vloer is geweldig geworden.
precies zoals ik het bedoeld had.

bij toeval heb ik Bob gevonden via marktplaats.
jammer dat ik hem niet eerder had gevonden. had me een hoop ellende bespaard.

doordat Eduard Kelder uit Utrecht het liet afweten, (gefrustreerd weggelopen en niet meer terug gekomen) heeft Bob me zo goed geholpen.
gelukkig maakte hij meteen tijd voor ons en ligt ons schema van verbouwing nog steeds op schema, en kunnen de meubels gewoon geplaats worden zoals de bedoeling was.

hij heeft zijn eigen vrije tijd voor ons opgeoffert, en daar ben en blijf ik hem dankbaar voor.
de vloer is in 1 woord geweldig geworden.

Bob kan ik bij iedereen aanbevelen, echt een toffe gozer die vakmansschap afleverd.

niet meer verder zoeken en meteen Bob bellen is mijn advies.

groetjes
Edwin en Jopie

Jan 2 jun. ’12

 

 

     

Via marktplaats zijn we aan het adres van Bobparket gekomen en hem uitgenodigd om een offerte te maken. Bob geeft een duidelijk en eerlijk advies. De geplande datum om de vloer te schuren werd door ons naar enkele weken eerder bijgesteld en was voor Bob geen probleem. Bob heeft keurig werk geleverd voor de afgesproken prijs. Bob heeft de vloer waar nodig gerepareerd en keurig in de Ozmo olie gezet.
De v groef is keurig gefreesd en de vloer is weer zoals nieuw.

Bob bedankt voor het werk. Wij kunnen weer jaren genieten van onze ” nieuwe” vloer ! ))

31 mei. ’12

 

 

     

Het effect van een nieuwe vloer doet mensen vergeten dat het ook dik betaald is. De euforie is duur. Alles bij elkaar levert Bob keurig werk dankzij zijn machines maar het kost ook dan wel een beetje. Als onderdeel van een verbouwing betaalde ik een stukadoor, ook uit Schijndel € 1100.00, twee dagen werk voor 2 personen. Een klusjesman uit Best € 1350.00 voor 4 dagen inclusief materiaal. Dan valt het toch een beetje tegen dat voor een dag en de volgende dag 1 keer schuren en lakken € 862.00 betaald moet worden. Alles word berekend per m2 en daardoor is het uurloon relatief hoog.

Eelke 19 mei. ’12

 

 

     

Bob is een echte vakman en zeer kritisch. Hij levert goed werk en is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Hij is zeker aan te raden. Onze oude vloer moest verlengd worden met een nieuwe houten vloer. Hij is 1 van de weinigen die de vloer kan tanden zodat het 1 geheel is.Hij doet nu ook al twee klussen bij vrienden van ons. We hadden wat problemen met onze vloer en hij heeft dit goed opgelost.

petra 16 mei. ’12

 

 

     

vorige week onze vloer laten schuren en olien.
wat een verandering!!!
Wij wisten niet dat onze vloer er zo uit kon zien.
Bob krijgt een vette duim voor ons.
Prettige man in omgang,is altijd bereikbaar voor vragen en meldt eventuele problemen met de vloer,alles gaat in goed overleg,je komt met deze man en zijn collega Kevin, niet voor verrassingen te staan.
Bob kunnen wij iedereen aanbevelen.

Michel en Petra

RobK 6 mei. ’12

 

 

     

Wat moet je nog zeggen na zoveel beoordelingen 🙂
Maar aangezien ik Bob heb gekozen nav deze positieve beoordelingen, kan ik niet achterblijven natuurlijk.
Het resultaat is ontzettend mooi geworden en het werk is erg goed verricht. Dit is een betrouwbaar adres om je vloer te laten behandelen. Kan het dan ook alleen maar aanraden!

SparkNL 18 apr. ’12

 

 

     

Bob, bedankt voor het perfect vernieuwen van onze eiken vloer. Deze was gelegd door de vorige bewoners en had totaal niet onze kleur en was zeker na een grondige verbouwing niet meer de mooiste. Ons eerste idee was om hem te vervangen door een nieuwe vloer maar Bob heeft ons overtuigd dat hij onze vloer net zo mooi kan maken. En dat is niets gelogen, de vloer ziet er super uit.
Bedankt ook voor je flexibele opstelling wat betreft de planning. Door onvoorziene omstandigeheden heeft tot 2 keer toe de afspraak niet door kunnen gaan maar gelukkig tot een goede oplossing kunnen komen.

Renso

Leon v H 13 apr. ’12

 

 

     

Na enkele jaren opgekeken te hebben tegen de klus hebben we afgelopen week onze houten vloer laten schuren en lakken. Achteraf gezien viel het gedoe eromheen reuze mee. Bob gaf vooraf een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en we kwamen tot een mooie prijs.
Terwijl we een midweekje weg waren is onze vloer onherkenbaar mooi geworden. Onze essen vloer is prachtig licht geworden en de ultra matte lak geeft het een heel natuurlijke uitstraling. Prachtig. Tegelijk zijn er kleine reparaties uitgevoerd en hebben we mooie afwerklatjes teruggekregen. Trots mailde hij ons foto’s van onze “nieuwe” vloer.
Er is geen stofje te bekennen, ongelofelijk hoe schoon er gewerkt wordt met zo’n resultaat. Ik verbaas me nog elke keer over het fraaie resultaat en hoeveel mooier ons huis er op is geworden. We zijn zeer tevreden!

JvS 13 apr. ’12

 

 

     

Voor onze verbouwde woning waren we al tijden bezig met welke vloer er op de verdieping moest komen. Verschillende adviezen ingewonnen en offertes ontvangen. Maar om eerlijk te zijn er zat niemand tussen waarin wij het vertrouwen hadden.

Dan toch maar eens ‘die’ markplaats Bob… hij woont immers om de hoek en tja als je enkel positieve beoordelingen hebt, dan zal het toch wel.

Contact gezocht en uitgelegd dat wij een complete verdieping met een wat grovere eiken visgraat wilden hebben. Ik ben vervolgens bij hem langs geweest om enkele voorbeelden te bekijken, en de klik was er gelijk. Verschillende problemen van de houtwerking al meteen besproken, de vloer komt gedeeltelijk via oud beton naar nieuw beton en ook nog in een badkamer te liggen. Bob is vervolgens bij ons langs gekomen om e.e.a. te bekijken. Wat we wilden bleek mogelijk en een leg afspraak gemaakt.

Tja, en toen waren we dus 2 weken niet thuis, bij terugkomst lag de vloer er volledig in. En dat is echt mooi, van niets naar compleet af. Geen enkele opmerking te maken, ieder hoekje en gaatje is precies volgens verwachting afgewerkt. Hoe je het doet Bob weet ik niet maar het is fantastisch om te zien dat wij na een lange verbouwing dit resultaat hebben. Je vertrekt op vakantie en ziet enkel koud beton en na terugkomst een warme eiken vloer overal even netjes afgewerkt.

Nu nog de muren latex spuiten en de kamers zijn af. Foto’s maken voor Bob zodat ook andere kunnen zien hoe mooi het is geworden en zo hen aanmoedigen met jou in zee te gaan.

Samengevat:
Zeer prettige persoonlijkheid
Eerlijke prijs
Vertrouwd

Frans 4 apr. ’12

 

 

     

Je gaat je huis verkopen en denkt dat het er netjes uitziet. Dat de muren niet meer helemaal wit zijn en dat de parket er geler uitziet dan toen je het liet leggen, dat neem je voor lief. De kopers zullen toch wel een andere smaak hebben denk je al gauw.

Maar toch, de muren nu zijn gewit en Bob is met zijn moderne machines langs geweest en heeft ons parket in verschillende fases geschuurd. Het smoesje dat een beukenvloer er niet uitziet als blank hout en dat het altijd glanst kan naar het rijk der fabelen.

De vloer ligt er mooier bij dan toen hij nieuw werd gelegd, hoezo niet blank, hoezo niet mat. Geen stof in huis en na drie keer lakken met Bob’s toverlak hebben we een toplaag die nu al zijn nut heeft bewezen. We hebben zijn advies ook opgevolgd met de onderhoudsprodukten. Die zullen het ook wel goed gaan doen, geen discussie mogelijk. We hopen dat de nieuwe bewoners straks net zo tevreden zullen zijn als wij.

Ik hoop dat onze ervaringen ook andere twijfelaars overtuigen om met Bob in zee te gaan. Hij levert vakwerk op een enthousiaste manier en komt zijn beloftes na. Waar vindt je dat nog?

M3 1 apr. ’12

 

 

     

De ervaring die ik heb genoten is zeer zeker positief.
Bob en zijn collega zijn zeer enthousiast en werken netjes.
Ook een deadline die onverhoopt vervroegd wordt en extra werkzaamheden konden (gelukkig) alsnog gelijk uitgevoerd worden.
Ook als de vloer behandeld is en er nog vragen rijzen is Bob nog net zo bereid om adviezen te geven.
Al met al voor mensen waar kwaliteit en zorg een pré is kan Bob parket zeker aanbevolen worden.

Peter uit Capelle aan den IJssel

René 12 mar. ’12

 

 

     

Onlangs een huis gekocht waar op 2 verdiepingen een mozaiekeikenhouten vloer in ligt.
Deze was met een white wash afgewerkt maar we wilden in plaats hiervan een goed beschermende afwerking met een natuurlijke uitstraling.
Veel op internet rondgekeken, prijzen vergeleken en hier op marktplaats Bob Parket tegengekomen.
Bob gevraagd of hij een offerte wilde maken en of hij zou willen komen kijken wat voor ons een geschikte afwerking was.
Bijzonder goed advies gekregen, hij heeft zeer net werk geleverd, netjes op tijd klaar en is een betrokken en vriendelijke man met een duidelijke liefde voor zijn vak.
Het resultaat is fantastisch, de vloer ‘leeft’ weer, de diepe kleuren van het hout zijn mooi naar boven gekomen en het hele huis ziet er daardoor een stuk warmer uit.
Mochten we ooit gaan uitbouwen zal ik Bob zeker vragen de vloer daarvan ook te komen doen.
Een aanrader!

Roel 1 mar. ’12

 

 

     

Ik heb Bob via marktplaats gevonden en snel gebeld voor een afspraak te maken om naar de vloer te komen kijken. Het ging om een eikenhouten vloer met een laklaag die er al heel wat jaren op heeft gezeten. Ik had gekozen voor een lichte/matte afwerking en ben heel trots op het eindresultaat! Ik was heel tevreden over Bob zijn goede service. Mocht er nog iets zijn dan kan ik hem altijd nog bellen, ook nadat hij geweest is en er nog iets zou gebeuren met de vloer. Bob is een goede vakman en zeker een aanrader voor iedereen!! Superrr

Rongen 1 mar. ’12

 

 

     

Via internet Bob gevonden. We hadden een huis gekocht met in de woonkamer een eikenvloer die na 10 jaar niet meer behandeld was. Er zat een laklaag op die op een aantal plekken kaal en een geel achtige kleur had gekregen. Bob heeft ervoor gezorgd dat onze vloer nu een spiksplinternieuwe uitstraling heeft gekregen! Onze vloer is nu heel licht en mat geworden, precies zoals wij het in onze gedachten hadden. Iedereen die kwam kijken, en ook wij hadden nooit verwacht dat onze vloer nog zo mooi zou worden. Voor degene die zelf aan de slag willen met zijn / haar vloer…….
“geef het op en bel BOB”

Nogmaals, bedankt!!
Sandy

M. Barthel 27 feb. ’12

 

 

     

Via marktplaats bij Bob terecht gekomen. Onze vloer was na 9 jaar en een hoop slijtage toe aan een opknapbeurt. Bob de sleutels gegeven en zelf op vakantie gegaan. Na terugkomst lag er een hele mooie vloer op ons te wachten. Weer als nieuw.
Mooi geschuurd en in de lak gezet.
Communicatie verliep moeiteloos en snel via mail. Heb je een vloer die toe is aan een opknapbeurt dan zou ik Bob inschakelen

23 feb. ’12

 

 

     

Bob heeft onze vloer heel mooi en vakkundig opgeschuurd. Daarna heeft hij er een skylt laag op aangebracht zodat we er nog jaren van kunnen genieten.
Dit nadat een concurrent de verkeerde wax/olie aan ons geadviseerd heeft. Bob heeft dit geweldig mooi kunnen herstellen. Voor leggen of schuren niet verder kijken, maar Bob bellen! Bob nogmaals dank voor je top service.