Thomsit P625 2K PU-Parketlijm licht 8 kg Volledige grootte weergeven

Thomsit Parketlijm P625 2K PU licht 8 kg

Thomsit P625 2K PU-Parketlijm licht 8 kg. De Thomsit Parketlijm is een product van hoge kwaliteit. Uitstekend te gebruiken voor het verlijmen van o.a. parketten en houten vloeren.

Meer details

€ 43,95

96565

Op zoek naar goede Thomsit Parketlijm? Bij Bob Parket bent u dan aan het juiste adres. Dit is een zeer handig product als u parket gaat verlijmen. Onze Thomsit Parketlijm is oplosmiddelvrij. Daarnaast is het een zeer emissie-arm product. De lijm bevat hars en verharder. Deze twee componenten zijn apart verpakt in de emmer. De Thomsit Parketlijm is uitstekend te gebruiken voor verschillende soorten parketten, houten vloeren en laminaatvloeren.

Eigenschappen en toepassingen van de Thomsit Parketlijm

Thomsit Parketlijm bevat geen water. Het is een oplosmiddelvrij product. Daarnaast hardt de lijm uit. Het maakt hierbij niet uit wat de laagdikte is. De Thomsit Parketlijm is te gebruiken voor meerdere toepassingen. Zo kunt u alle soorten massief parket en houten planken verlijmen. Ook kopshoutvloeren, laminaat, samengesteld parket en rubber vloerbedekking kunnen met de Thomsit Parketlijm worden verlijmd. U kunt dit product zowel op zuigende- als niet zuigende ondergronden gebruiken.

Dit moet u weten over Thomsit Parketlijm

Voordat u aan de slag gaat met Thomsit Parketlijm is het belangrijk om een aantal zaken te weten. Zo is het belangrijk om de werkzaamheden alleen uit te voeren als de temperatuur van de vloer hoger is dan 15 graden celsius. Ook moet de temperatuur in de kamer hoger zijn dan 18 graden. Verder is het belangrijk dat de luchtvochtigheid lager is dan 75%. Het is belangrijk dat u de emmer niet leeg schraapt. Heeft u te maken met verse lijmvlekken door de Thomsit Parketlijm? Dan raden wij aan om deze te verwijderen met alcohol of spiritus. Hiermee kunt u ook het gereedschap direct na gebruik schoonmaken.

Bestel nu uw Thomsit Parketlijm bij Bob Parket!

In de webshop van Bob Parket kunt u uitstekend Thomsit Parketlijm bestellen. Bovenaan deze pagina kunt u aangeven hoeveel emmers u wilt bestellen. Nadat u de producten aan het winkelwagentje heeft toegevoegd, kunt u gemakkelijk en snel het bestelproces afronden. Wij zorgen voor een tijdige en betrouwbare bezorging op het door u opgegeven adres. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons te allen tijde bellen op 0162-785661. Ook is het mogelijk om uw vraag te mailen naar info@bobparket.nl. Bob Parket staat voor u klaar op het gebied van Thomsit Parketlijm en overige producten!

Let op: lijmen, lakken en olien kunnen niet tegen vrieskou. Dit is een van de redenen waarom we chemische producten nooit retour nemen. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat deze altijd in goede toestand zijn.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Thomsit Parketlijm P625 2K PU licht 8 kg

Thomsit Parketlijm P625 2K PU licht 8 kg

Thomsit P625 2K PU-Parketlijm licht 8 kg. De Thomsit Parketlijm is een product van hoge kwaliteit. Uitstekend te gebruiken voor het verlijmen van o.a. parketten en houten vloeren.

Schrijf uw recensie

Related Products