Eiken mozaiek ondervloer 8mm 16 x 16 cm (4,92 m2) Volledige grootte weergeven

Eiken mozaiek ondervloer 8mm 16 x 16 cm (4,1 m2)

  •  Eiken mozaiek ondervloer 8mm 16 x 16 cm (4,1 m2)
  • Dit zijn 20 matjes per pak.

Meer details

€ 41,30

86652

Wanneer u vloerverwarming of -verkoeling heeft en een parketvloer wilt leggen, kunt u het beste kiezen voor een mozaiek ondervloer. Deze ondervloer van 8mm dik is de perfecte laag tussen de ondergrond met eventueel vloerverwarming en uw parket. Dat is belangrijk, want een goede ondervloer zorgt ervoor dat de kwaliteit van de vloer behouden blijft. Daarnaast is dit product dankzij de kwaliteit en mooie afwerking ook uitermate geschikt als vloer zelf.

De belangrijkste eigenschappen van een mozaiek ondervloer

De mozaiek ondervloer kunt u dus gebruiken om uw parket op uw vloerverwarming te lijmen. Door de warmte van de vloerverwarming gaan de ondervloer en de parketvloer werken. Omdat deze ondervloer hetzelfde reageert op luchtvochtigheid, ontstaat er vrijwel geen spanning tussen de vloeren. Daarom is dit een goed alternatief voor spaanplaat als ondervloer. Daarnaast is deze ondervloer ook zeer geschikt onder een meerlaags- of tapis parketvloer. U verlijmt dit parket op de ondervloer met bijvoorbeeld Frencken parketlijm. Deze eiken ondervloer kenmerkt zich door de stabiele, stille eigenschappen. De mozaiek ondervloer wordt geleverd in 20 matjes per pak. Elk matje is 16 x 16 centimeter, wat uitkomt op zo’n 4,1 m².

De voordelen van een ondervloer

Het gebruik van een ondervloer is absoluut aan te raden. De belangrijkste eigenschap: het zorgt ervoor dat de vloer haar kwaliteit behoudt. Daarnaast kan het, afhankelijk van de gekozen ondervloer, ook zorgen voor geluidsdemping, egalisatie en stabiliteit. Zodra de dekvloer, parket bijvoorbeeld, eenmaal ligt, zie je niks meer van deze ondervloer. De voordelen zijn daarentegen nog wel voelbaar en/of hoorbaar. Bij ons vindt u enkel ondervloeren van topmerken. Naast de mozaiek ondervloer vindt u daarom in ons assortiment ook ondervloeren van onder andere Quick Step en Elastilon.

Meer informatie over de eiken mozaiek ondervloer

Een mozaiek ondervloer is dus de geschikte ondervloer wanneer u vloerverwarming of -verkoeling heeft. Daarnaast zijn deze matjes ook te gebruiken als mooie rustieke dekvloer. Wilt u meer informatie over deze eiken (onder)vloer? Dan verwijzen wij u graag naar ons contactformulier. Wij adviseren u graag over de mozaiek ondervloer.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Eiken mozaiek ondervloer 8mm 16 x 16 cm (4,1 m2)

Eiken mozaiek ondervloer 8mm 16 x 16 cm (4,1 m2)

  •  Eiken mozaiek ondervloer 8mm 16 x 16 cm (4,1 m2)
  • Dit zijn 20 matjes per pak.

Schrijf uw recensie

Related Products